Säljande Lånehandläggare till Lendo

Säljande Lånehandläggare till Lendo

Om Lendo

Lendo är Sveriges största jämförelsetjänst för privat- och företagslån och ingår i den globala mediekoncernen Schibsted. Sedan 2007 har Lendo funnits på den svenska marknaden och finns idag representerade på den internationella arenan med kontor i Danmark, Norge, Finland, Österrike, Polen, Spanien och Portugal.

Som Sveriges främsta Fintech-bolag är Lendo ledande inom lånehandläggning. Deras spännande resa ut i Europa fortsätter där medarbetarna är dess viktigaste resurs. Nu söker de sin nästa stjärna i rollen som Säljande Lånehandläggare! Trivs du i en miljö där du tillsammans med dina kollegor hjälper kunder och samtidigt drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Då är det här chansen för dig!

Din roll som Säljande Lånehandläggare

I rollen som Säljande Lånehandläggare ingår du i ett dynamiskt team som tillsammans hjälper Lendos kunder med privatekonomiska frågor. Med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg kommer du genom rådgivande försäljning att ringa kunder som ansökt om ett lån hos Lendo. Du går igenom kundernas lånebehov och vidare erbjuder låneskydd samt försäkringar:

Rollen innefattar i stora drag:

  • Hjälpa Lendos kunder att förbättra sina lån och krediter
  • Gå igenom och hantera kundernas lånebehov
  • En merförsäljning av försäkringar och låneskydd
  • Förklara värdet och betydelsen av att använda Lendo som tjänst

Dina kvalifikationer

  • Gymnasial utbildning är ett krav
  • Vidareutbildning inom ekonomi, försäljning eller liknande ses som starkt meriterande
  • Arbetserfarenhet inom försäljning, säljande kundservice, winback och/eller telefonförsäljning
  • Erfarenhet av telefon som främsta arbetsverktyg är meriterande
  • Arbetserfarenhet inom finans, lån och krediter samt försäkringar är meriterande
  • Svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven och lösningsorienterad person. Vi tror att du är en ansvarstagande och ambitiös person som ser värdet i att hjälpa och bemöta kunder. Vi tror även att du är målinriktad och trivs i att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt och i ett större team. Som person är du orädd och nyfiken. Sist men inte minst ser vi att du är en lagspelare som gärna delar med dig av glädje och motivation i teamet!

Vad Lendo erbjuder dig

Lendo erbjuder de bästa förutsättningarna för dig att utvecklas genom grundlig internutbildning men även externa utbildningar inom lån och krediter. För rätt person kan Lendo och Schibsted koncernen erbjuda karriärmöjligheter och fortlöpande utbildningar. Med fina och moderna lokaler precis intill Stockholms centralstation erbjuds du en arbetsplats med högt i tak. Utöver det erbjuds du förmåner såsom friskvård, konferenser och familjära kollegor!

Övrigt

Start: Omgående, alternativt enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Grundlön + Provision

Låter rollen som Säljande Lånehandläggare till Lendo intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Gårdare

Sr. Search Associate

felicia.gardare@needo.se

079 065 19 48