Social Media Manager till Iconic Wines

Social Media Manager till Iconic Wines

Om Iconic Wines

Iconic Wines startades 2015 och är en del av Viva Wine & Spirits Group som är en väletablerad grupp av vin- och spritimportörer. Viva Wine & Spirits har samlat sina erfarenheter och mångåriga kunnande under ett tak genom fem bolag, varav Iconic Wines är ett av bolagen. Iconic Wines importerar vin och sprit från hela världen och erbjuder ett av marknadens bredaste utbud!

Hos Iconic Wines är ingen dag den andra lik och här älskar man att leva i den ständigt växande och föränderliga vinvärlden. Med ett stort engagemang i hela kedjan, från druva till flaska, fokuserar Iconic Wines team om 5 personer på att representera och marknadsföra producenternas hantverk. Nu söker Iconic Wines en Social Media Manager som är redo för att axla en bred roll med passion för digital marknadsföring och vinbranschen!

Din roll som Social Media Manager

I rollen som Social Media Manager arbetar du med Iconic Wines marknadsföring genom sociala medier. I ett nära samarbete med Marketing Coordinator kommer du vara kreativ och proaktivt arbeta med hur Iconic Wines ska marknadsföra sig genom olika kanaler så som Linkedin och Facebook. Du sätter upp egna processer och skapar kampanjer där du får arbeta med att bygga upp varumärken från deras producenters hantverk. I rollen hanterar du även Iconic Wines digitala utskick samt utvecklar och uppdaterar deras hemsida. Rollen som Social Media Manager innefattar:

  • Arbete med Iconic Wines Sociala Medier
  • Sätta upp processer inom traditionell marknadsföring
  • Hantera digitala utskick, kampanjer och Iconic Wines hemsida

Dina kvalifikationer

  • Cirka ett års erfarenhet inom digital marknadsföring och sociala medier
  • Utbildning inom digital marknadsföring eller liknande
  • Erfarenhet av att bygga upp varumärken och digitalt marknadsföra produkter
  • Vana av att uttrycka sig kreativt i skriftliga texter är starkt meriterande

För att lyckas i rollen är du initiativtagande och vågar testa nya saker. Du är van att arbeta självständigt men trivs samtidigt att arbeta i grupp. Som person är du väldigt kommunikativ både i tal och skrift, och trivs framförallt med att utforma skriftligt content. Du håller dig uppdaterad kring sociala medier och har bra koll på vad marknaden efterfrågar.

Sist men inte minst är du en glad och social person som har ett intresse av att lära sig mer om producenter och vin! Iconic Wines erbjuder dig stora möjligheter att avancera i din roll. Utöver utvecklingsmöjligheter blir du erbjuden att lära dig mer om olika vinregioner, vingårdar och producenter. Du får vara med i en tillväxtresa tillsammans med härliga kollegor!

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, konsultuppdrag 1 år med en uttalad ambition till förlängning
Plats: Stockholm
Lön: Fast, enligt överenskommelse

Låter rollen som Social Media Manager till Iconic Wines intressant? Urvalet sker löpande så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Gårdare

Search Associate

felicia.gardare@needo.se

079 065 19 48