Team Manager till Nordax Bank

Team Manager till Nordax Bank

Gillar du att utmana dig själv och andra för att på samma gång hjälpa kunder med deras ekonomi?
Vill du jobba i en föränderlig internationell miljö där dina idéer faktiskt kan bli verklighet?
Då kanske det här är rollen för dig!

Om Nordax Bank

Nordax Bank är ett bolag med snabba beslutsvägar och högt tempo som är på väg mot att bli Nordeuropas ledande specialistbank. Nordax Bank tror på människors förmågor, vikten av att utmanas och på framgång genom människor! Som ett svenskt mångkulturellt bolag vill Nordax Bank forma starka och inkluderade ledare i organisation och samtidigt ha kul på vägen!

Nordax Bank söker nu en Team Manager till deras Collectionsavdelning! Collections är en del av Customer Operations där de hanterar kravprocessen från A till Ö för alla befintliga kunder, produkter och länder. Collections är indelade i två team; Pre Collection och Legal Collection men med det gemensamma uppdraget att hålla Nordax Banks kreditförluster på förväntad nivå.

Din roll som Team Manager

I rollen som Team Manager ingår du i gruppen Collections Management och ansvarar för Pre Collectionsavdelningen. Du kommer ha ett personalansvar över sammanlagt 25 medarbetare från det tyska- och det finska teamet, vilket även är den marknaden du kommer arbeta mot. I denna roll kommer du att arbeta med ledarskap och coachning där du i en operativ roll får driva arbetet, organisationen och leveransen framåt. Din roll innefattar:

  • Coacha teamet och rekrytera kommande lagspelare
  • Effektivisera processer och driva leveransen mot rätt riktning
  • Kvalitetssäkra samtal genom exempelvis medlyssning samt hjälpa kunderna på den
    tyska och finska marknaden
  • Ansvara över teamen och hantera frågor som rör medarbetarutveckling, lön och dylikt

Dina kvalifikationer som Team Manager

  • Minst 3 års arbetserfarenhet inom en ledande och operativ roll
  • Erfarenhet av att leda och utveckla personal
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • En bakgrund inom bank, finans eller liknande är meriterande

För att lyckas i rollen är du en kommunikativ och initiativtagande ledare. Som person är du orädd och intresserar dig för att utveckla både medarbetare och organisation. Du har ett intresse för affärens utveckling och har en förmåga att bygga upp engagemang i en grupp. Vi ser även at du har ett ansvarstagande förhållningssätt och är trygg med att coacha medarbetare till framgångsrika resultat.

Vad Nordax Bank erbjuder dig

Hos Nordax Bank kommer du få vara en del av ett spännande och internationellt bolag! Du kommer bli del av en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Nordax Bank värnar om dess anställda och arbetsmiljön samtidigt som det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget!

Övrigt

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Stockholm
Lön: Fast enligt överenskommelse

Låter rollen som Team Manager till Nordax Bank intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Gårdare

Search Associate

felicia.gardare@needo.se

079 065 19 48