Enterprise Account Manager till Cision

Enterprise Account Manager till Cision

Om Cision

Cision Ltd. (NYSE: CISN) är en ledande global leverantör av software och tjänster inom förtjänad kommunikation för verksamma inom PR- och marknadskommunikation. Cisions mjukvara möjliggör för användare att identifiera och interagera med opinionsbildare, skapa och distribuera meningsfulla berättelser och mäta vilken affärspåverkan PR- och kommunikationsteams kampanjer har. Cision har över 4500 anställda med kontor i 23 länder över hela Amerika, EMEA och APAC. Nu söker Cision en Enterprise Account Manager till sitt huvudkontor i Stockholm!

Din roll som Enterprise Account Manager

 I rollen som Enterprise Account Manager kommer du att jobba i en operativ och strategisk roll för att utveckla och få Cisions internationella PR-lösningar att växa. Det operativa arbetet kommer att innefatta att identifiera behov, vårda och bygga starka relationer till främst befintlig kundbas som är stor idag men även till nya kunder. Den strategiska delen innefattar att få Cisions produkt att växa genom att anpassa och utveckla kunderbjudandet, utveckla offerter och priser, se över lönsamheten och ta fram nya affärsförslag kring produkten och presentera erbjudandet till ledande varumärken. Du kommer att arbeta i kommersiella kundteam samt samarbeta med andra Cision-kontor i frågor kring globala kunder. Du kommer att ingå i Account Manager/ KAM-teamet som idag består av 12 personer. Mer ingående kommer rollen gå ut på att:

·      Utveckla och öka SaaS och analysförsäljning för företag i Norden.

·      Förhandla och hantera komplexa försäljningscykler och presentera för C-level chefer hos globala kunder

·      Bygga och påverka långsiktig strategi och fungera som affärspartner till kunder

·      Driva affärsutveckling, prognostisera exakta strategiska mål och uppnå dessa genom att leda kunder genom hela affärscykeln

·      Sälja och implementera komplexa internationella lösningar

·      Arbeta mot både potentiella kunder och befintliga kunder

·      Verka som en marknadsbyggare och förebild för Enterprise Sales

Dina kvalifikationer

 För att lyckas i rollen som Enterprise Account Manager är de viktigt att du är självständig och proaktiv eftersom det inte kommer att finnas en helt fast ram för rollen. Som person är du försäljningsdriven och resultatorienterad och besitter ett konsultativt säljsätt. Du är en skicklig förhandlare och är van att bedriva värdebaserat sälj. Dessutom letar vi efter en kommunikativ person som drivs av att ta hand om kunder men också utveckla kunder och arbeta strategiskt. Vidare ser vi att du har:

·      Arbetat med Enterprise-försäljning av SaaS-lösningar (arbetat med försäljning av programvara, databaser, analytiska verktyg, applikationsprogramvara och molnlösningar exempelvis)

·      Minst 5 års försäljningserfarenhet

·      Erfarenhet av försäljning till personer på exekutiv-nivå

·      Flytande engelska i tal och skrift

·      Universitetsexamen i Ekonomi, Företagsekonomi eller liknande

·      Erfarenhet inom marknadsföring, PR, IR eller kommunikation är en fördel

·      Erfarenhet av att driva och sälja in ett nytt affärsområde/produkt på ett bolag eller arbetat i en start-up är meriterande

Övrigt

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Lön: Fast del + provision

Låter rollen som Enterprise Account Manager till Cision intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Rojan Osman

Recruitment Consultant

Rojan@needo.se

0707873156