Head of Customer Success till Påmind

Head of Customer Success till Påmind

Om Påmind

Påmind är en start-up som sätter sig emot att den lojala kunden, som tuggat på i flera år hos samma mobil-, försäkring- och elbolag betalar mer än nya kunder för exakt samma tjänst. De har därför byggt en unik produkt som omförhandlar våra användares avtal varje gång ett avtal är på väg att löpa ut, så den lojala kunden slipper byta bolag för att få en schysst deal.

Om rollen som Head of Customer Success

I rollen som Head of Customer Success är du med och bygger upp en ny avdelning från grunden. Initialt sätter du upp rutiner och strukturer kring kundbemötandet och rådgivningen vilket görs via telefon. Samtalen ringer du till varma kunder som redan är kopplade till Påmind, där får du chansen att erbjuda kunderna att omförhandla avtalen med sina leverantörer. På sikt går du över till en mer strategisk roll där du kommer att vara med och utveckla funktionen i form av att integrera telefonkontakten med den digitala miljön.

  • Bygga upp en avdelning för Customer Success
  • Utveckla funktionen och produkten
  • Bygga upp ett team med ingående team- och personalansvar
  • Resultatansvar för hela avdelningen

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av att bygga upp en funktion eller avdelning
  • Erfarenhet av att leda team och vana av att ha ett personalansvar
  • Erfarenhet av att både arbeta operativt och strategiskt
  • Tidigare innehaft resultatansvar
  • Vana av att arbeta med telefon

I rollen som Head of Customer Success är du en framåtlutad person som driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du är van att leda kollegor framåt och stötta dem i sitt arbete samtidigt som du kan arbeta effektivt med ditt egna arbete. Du är en pragmatisk person som brinner för ditt arbete och utvecklingen av det.

Påmind erbjuder dig

Du kommer in i ett skede där bolaget växer så att det knakar. Hos oss får du chansen att vara med på en resa i ett bolag från 0 till 100. Fräscht kontor i centrala Stockholm som de delar med andra unga start ups.

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Direktrekrytering

Plats: Stockholm, centralt

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Head of Customer Success på Påmind intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24