Supply Chain Manager till Curb Food

Supply Chain Manager till Curb Food

Om företaget

Curb Food är ett av Sveriges snabbast växande start ups och är en modern virtuell restaurang med flera olika koncept som levererar online. Idag erbjuder Curb matkoncept som Burrito, Wraps, Bowls, fräscha sallader och smashed burgers som är gjorda från grunden varje dag med ett öga för detaljer. Visionen är att skapa street food med hög kvalité, tillgängligt för alla.

Din roll som Supply Chain Manager

I rollen som Supply Chain Manager har du ett helhetsansvar över matkvalité, säkerhet och strategisk sourcing. Som Supply chain manager har du ett fullt kostnadsansvar över råvarorna och du arbetar strategiskt för att optimera detta. Du behandlar stora volymer av beställningar och bygger upp en väl fungerande struktur i takt med att bolaget växer. Du är förhandlingskraftig genetemot leverantörer och har en god kännedom kring den internationella marknaden, detta för att säkerställa att samma kvalitet kan levereras till samtliga kök inom Europa. Du kommer även vara med och bygga upp team runtom i Europa och sätta strukturen för företagets försörjningskedja.

Rollen som Supply chain manager innefattar att:

  • Formulera Curb foods strategi gällande råvaror, matsäkerhet och förpackning.
  • Planera och utföra den strategiska sourcingen för att säkerställa att vi alltid har lägst pris kontra bäst värde.
  • Cost forecasting för att förutse och motverka onödiga ökade kostnader.
  • Driva lönsamheten för bolaget genom analys av profit drivers

Dina kvalifikationer som Supply chain manager

  • Kandidatexamen inom relevant område: logistik, supply chain management, business management alt annan relevant Masterexamen är ett plus
  • 5 år av diversifierad och progressivt arbete inom kvalitetssäkring, menyutveckling eller supply chain manager i ett miltinationellt sammanhang
  • Starka förhandlingserfarenheter i en internationell miljö

Vi tror att du är en effektiv kommunikatör både verbalt och i skrift samt lösningsorienterad där du har ett kvalitetsfokus och är nogrann. Du är en naturlig ledare som har lätt för att prioritera och arbeta med olika stakeholders. Du har förmodligen arbetat mot Food- & Beverageindustrin tidigare och har inget emot att resa och arbeta runtom i Europa.

Vad Curb Food erbjuder dig

På Curb Food sätts människor alltid i första rummet, att ha kul tillsammans med riktigt vassa kollegor är miljön du kommer arbeta i. Curb Food är en färgstark startup och de söker alltid efter starka personligheter med hög skill-set och energinivå. De söker dig som är passionerad, nyfiken och ambitiös och framför allt har du ett stort hjärta.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Direktrekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Supply Chain Manager på Curb Food intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

Felicia.lindhe@needo.se

0707618684