Senior Backendutvecklare / Senior Backend Developer till BRUCE

Senior Backendutvecklare / Senior Backend Developer till BRUCE

Om BRUCE

BRUCE vision är att bygga världens bästa träningsmedlemskap. BRUCE vill att du ska bli inspirerad, våga prova något nytt och vara fri – fri att träna vad och var du vill. De tror på deras studiopartners med sin passion för träning, och tror på frihet för alla. År 2015 grundades BRUCE av Magnus och Anton i syfte att de tyckte att de traditionella gymkedjorna inte uppfyllde de krav som de förväntade sig, de ogillade känslan att vara låst till ett gym. Därför bestämde de sig för att bygga världens bästa träningsmedlemskap – och ville ha allting i en app. Idag har BRUCE kommit en bra bit på vägen, de får jobba med Sveriges bästa träningsentreprenörer och nu behöver de ännu fler engagerade och ambitiösa kollegor till deras tech team i Stockholm.

Din roll som Senior Backendutvecklare

I rollen som Senior Backendutvecklare arbetar du nära två andra backendutvecklare samt tillhör tech teamet som idag är åtta personer. Du är med och är en del av BRUCE tillväxtresa. Du har ett stort inflytande på resultatet och är en del av hela processen när BRUCE tillsammans jobbar fram nya funktioner. Rollen innefattar även:

  • ansvar för att funktionaliteten bakom fungerar i deras system som är skriven i Go
  • exempel på ansvar kan vara bokningssystem, integrationer och transaktioner
  • användarsystem & automatisk bokföring är också exempel på ansvar
  • att på sikt ha möjlighet att arbeta bredare om önskemål finns

Dina kvalifikationer som Senior Backendutvecklare

  • Minst 3 års erfarenhet av Backendutveckling
  • Erfarenhet av SQL
  • Meriterande med konsulterfarenhet
  • Meriterande med erfarenhet av GO

För att lyckas i rollen som Senior Backendutvecklare är du självmotiverad och kan driva ditt arbete framåt. Som person är du prestigelös, social och en riktig idéspruta. Att vara entreprenöriell, nyfiken och brinner för det du skapar är väsentligt för att lyckas i rollen.

Vad BRUCE erbjuder dig

BRUCE är ett företag i ständig utveckling och rörelse där du har möjlighet att vara med på deras tillväxtresa att bli världens bästa träningsmedlemskap. Det är viktigt för BRUCE att du är en del av företaget och ser till deras tankar och värderingar, där du vill växa tillsammans med dem. Du får möjlighet att arbeta på ett företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter och förmåner som bland annat innefattar att få ett BRUCE EPIC medlemskap. Utöver det erbjuds du även möjligheten att ta del av deras privata kock som varje dag serverar frukost, lunch och mellanmål till alla anställda.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Direktrekrytering till BRUCE
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Senior Backendutvecklare på BRUCE intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Felicia Lindhe

Recruitment Consultant

Felicia.lindhe@needo.se

0707618684