Partnership Manager till Foodora

Partnership Manager till Foodora

Om företaget

Foodora är Sveriges ledande företag inom online matbeställning och leverans. Foodora är en del av det globala företaget Delivery Hero, baserat i Berlin, Tyskland, som verkar i 40 länder världen över. I Sverige har de mer än 4 000 restaurang-partners och är idag ungefär 140 medarbetare och 1700 riders, som med stort engagemang och matintresse brinner för att skapa Sveriges bästa matnätverk. Att bygga en stark företagskultur är en prioritering för Foodora och de har ett starkt fokus på teambuilding och andra aktiviteter som skapar hög arbetstillfredsställelse.

Din roll som Partnership Manager

I rollen som Partnership Manager för olika FMCG kunder finns idag stor utvecklingspotential och möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att ansvara för att utveckla hela affärsmodellen inklusive prisdynamiken, utveckla befintliga kundrelationer samt genom införsäljning av Foodoras marknadsplats bredda kundbasen. Vidare inkluderar rollen att:

  • förhandla med befintliga och nya kunder
  • utveckla partnerskapen
  • samarbeta krossfunktionellt med olika avdelningar internt på Foodora
  • du får vara med och påverka och skapa vägen framåt
  • teknisk förståelse är viktigt då produkt och vilka samarbeten/digitala marknadsplatser Foodora kan erbjuda är avhängt varandra

Dina kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av en roll som KAM eller AM, fördelaktigt inom liknande bransch
  • Vana av att förhandla med stora FMCG bolag är ett krav
  • Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät med kedjor inom FMCG
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, business eller likvärdigt
  • Svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som Partnership Manager är du affärs- och resultatorienterad, lösningsorienterad och orädd. Därtill ser vi att du är driven, strukturerad, självgående samt en teamplayer. Därtill är affärsförståelse med ett kreativt tänk och förmåga att driva förhandlingar av stor vikt.

Vad Foodora erbjuder dig

På Foodora vill de lyfta människor som jobbar hos dem. De värderar mångfald, mångfald av erfarenheter, bakgrund, synsätt och idéer. Foodora värderar detta högt då de är säkra på att det är just mångfald som bygger grunden för deras kultur och i slutändan även den produkt de levererar. Foodora är stolta över att kunna erbjuda deras anställda global utveckling och samtidigt få utmärka sig som ett av de snabbast växande bolagen inom LMD* i världen. 

*LMD står för last mile delivery. Denna, och många andra nördiga förkortningar, kan du lära dig när du börjat hos Foodora.

Övrigt

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Skanstull

Låter rollen som Partnership Manager till Foodora intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Karolina Kihlberg

Recruitment Coordinator

Karolina@needo.se

0707787883