Head of IT till Bangerhead

Head of IT till Bangerhead

Om Bangerhead

Bangerhead lanserades 2008 och är nu en av Sveriges absolut största återförsäljare inom professionell hårvård, hudvård, doft och makeup. Bolaget har en snabb tillväxttakt och är i en fas där de ska skala upp sin verksamhet och expandera i Europa. Bangerhead får fler och fler kunder och deras omsättning ökar markant för varje år. För att kunna möta dessa utmaningar behöver de nu rekrytera en riktigt duktig och hungrig Head of IT till deras ledningsteam.

I rollen som Head of IT

I rollen som Head of IT ingår du i Bangerheads ledningsteam. Du är den första interna personen inom tech, utöver det finns ett externt team som sköter all utveckling. Du ansvarar och äger allt som innefattas av tech, leder och effektiviserar ryggraden i bolaget som består av IT. Exempelvis inom infrastruktur, verktyg, system, arbetssätt, integrationer m.m. Du fokuserar på:

  • att arbeta smartare och mer effektivt genom IT
  • att ansvara för att driva optimering av arkitektur och implementation av samtliga system
  • att överse, utforma och utveckla integrationer mot samarbetspartners, exempelvis lager, logistik, marknadsföringsautomation och butiker
  • att säkerställa att den tekniska infrastrukturen är kostnadseffektiv och skalbar
  • att med hjälp av din kompetens, förstå problemet samt vara beställaren till lösningen

Dina kvalifikationer

  • Van att ansvara för företagets tech
  • Erfarenhet inom e-handel eller från andra handelsbolag
  • Teknisk grundkompetens från drift eller utveckling, fördelaktigt från det förstnämnda
  • Erfarenhet från teknisk projektledning samt agera teknisk beställare
  • Svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen som Head of IT är du driven, arbetar självständigt och har goda kommunikativa färdigheter. Du har ett ansvarstagande förhållningssätt då tech-projekten ägs och förvaltas av dig. Att vara en team player är viktigt då du samarbetar och har en koordinerande roll i hela organisationen. Vidare har du ett sinne för affärsutveckling. Gillar du entreprenöriella miljöer där du kan påverka mycket kommer du trivas mycket bra i företaget då Bangerhead är i en stark tillväxtfas. Triggas du av att arbeta nära affären, tänker helhet och profit samt har lätt för att göra din röst hörd i samband med ledningsgruppen, är detta en roll för dig.

Vad Bangerhead erbjuder dig

Hos Bangerhead jobbar du tillsammans med ett tight team om 20 personer, alla hjälps åt och har en “no task is to small”-attityd. Du påverkar både din egen och bolagets utveckling, du är en av nyckelpersonerna i ett snabbväxande, stabilt och lönsamt företag, samt jobbar med drivna kollegor. På Bangerhead är det högt i tak och hela gänget brinner för e-handel, de har väldigt roligt tillsammans, medan de tar över marknaden mer och mer.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Direktrekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Head of IT intressant? Urvalet kommer ske löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Karolina Kihlberg

Recruitment Coordinator

Karolina@needo.se

0707787883