Kundsupport / IT-support

Kundsupport / IT-support

Om företaget

För kunds räkning söker vi en serviceinriktad kundsupportmedarbetare som vill fördjupa sin kunskap inom IT. Kontoret är beläget i Malmö och arbetstiderna är förlagda under dagtid. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din roll som kundsupport

Som kundsupportmedarbetare är ditt huvudsakliga ansvar att supportera och stötta företagets kunder med deras IT-relaterade problem. Med hjälp av ditt starka kundfokus och problemlösningsförmåga hjälper du till med installation och felsökning av mjukvara, främst via telefon och fjärrstyrning. Du hanterar såväl enkla som mer omfattande ärenden, varför tidsåtgången och komplexiteten varierar. Du ges en gedigen introduktion och ingår i ett härligt team som brinner för service och teknik.    

Dina kvalifikationer

  • Erfarenhet av serviceyrke, företrädesvis inom kundtjänst/servicedesk
  • Intresse för IT och teknik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi söker dig som brinner för att ge förstklassig service och att lösa problem. Du är ansvarsfull, flexibel och trivs som bäst när du har att göra. Eftersom arbetet ofta innebär högt tempo är du stresstålig och effektiv, utan att tumma på kvaliteten och servicen gentemot kunderna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som kundsupport intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Moa Lewin

Lead Recruiter

moa@needo.se

070 483 65 26