Needo People & Culture

Needo People & Culture

Vi på Needo är stolta över att presentera vårt nya affärsområde – People & Culture. Under hösten kommer vi etablera området och söker därför framtida kollegor som är specialiserade inom Talent Acquisition samt HR. Det är på Needo som mötet mellan ambition och möjlighet sker.

Om Needo

Needo är er heltäckande leverantör inom kompetensförsörjning, en One-Stop-Shop helt enkelt. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa våra kunder med deras specifika behov. Vi finns idag på tre orter och är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom rekrytering och konsulttjänster. Vi är stolta över att vara en långsiktig partner i en ibland kortsiktig bransch.

Nu startar Needo resan med att bygga ett nytt affärsområde – People & Culture, det området börjar med dig. Vår ambition är att bygga marknadens starkaste nätverk inom HR och Talent Acquisition för att kunna möta våra kunders efterfrågan på bästa sätt. Kanske behöver vår kund hjälp med en organisationsförändring, en implementering av ett nytt HR-system, stöd för att bygga deras egna rekryteringsavdelning eller stöttning med ett flertal rekryteringsuppdrag. Oavsett kundens behov är vår ambition att bistå med den specialistkompetensen.

Att jobba hos oss

På Needo har vi lång branscherfarenhet och har tidigare jobbat med några av Sveriges mest välkända och största företag. Vi är drivna, kreativa och brinner för att förändra branschen för kunder, kandidater och inte minst för våra framtida kollegor. Vi vågar tänka nytt, med allt. Därför är det viktigt att även du gillar att utmana, utmanas och vara en pionjär inom ditt gebit.

Vi letar efter dig som vill tillhöra det mindre företaget och arbeta för uppdragsgivare som är väl kända och etablerade i det svenska näringslivet. Oavsett om vi arbetar in house eller on site hos våra kunder vill vi alltid överträffa förväntningar och lämna ett avtryck. Vi letar efter dig som vill vara en viktig del i vårt specialistnätverk inom HR och Talent Acquisition, som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Är detta du? Påvisa gärna ditt intresse redan idag genom att skicka in en ansökan. Vi kommer behandla alla ansökningar löpande.

Övrig information

Plats: Stockholm, Malmö och Göteborg
Anställningsform: Konsultuppdrag

Ida Alm

Head of Recruitment

ida@needo.se

0720071926