CTO till Påmind

CTO till Påmind

Om Påmind

Påmind är en start up som sätter sig emot att den lojala kunden, som tuggat på i flera år hos samma mobil-, försäkring- och elbolag betalar mer än nya kunder för samma tjänst. De har därför byggt en unik produkt som omförhandlar användarens avtal varje gång ett avtal är på väg att löpa ut, så den lojala kunden slipper byta bolag för att få en schysst deal. För att fortsätta utvecklas söker de nu efter sin nya CTO som ska hjälpa Påmind att skala upp bolaget.

Om rollen som CTO

I rollen som CTO är du en nyckelperson för företaget och dess tekniska framfart. I teamet som du ansvarar över är de fem personer som arbetar med allt inom techområdet. Din roll i teamet är att följa upp deras arbete och sätta gemensamma mål att arbeta mot. Du äger den tekniska produkten hos Påmind och har fullt ansvar för vad som produceras. Du är även ett strategiskt bollplank och kommer med egna idéer om framtida lösningar för företaget.

  • Team- och personalansvar över ett team på fem personer
  • Utveckla och ansvara för den tekniska utvecklingen
  • Strategiskt bollplank för ledningen

Kvalifikationer

  • Kunskap av en bred teknikstack för att bidra med bästa tekniska lösningarna
  • Erfarenhet av att bygga arkitektur
  • Erfarenhet av att arbeta både operativt och strategiskt
  • Erfarenhet av att ta ansvar, driva och äga processer
  • Tidigare erfarenhet av att driva ett team

I rollen som CTO är du en framåtlutad person som driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du är van att leda kollegor framåt och stötta dem i sitt arbete samtidigt som du kan arbeta effektivt med ditt egna arbete. Du är en pragmatisk person som brinner för ditt arbete och utvecklingen av det. Du har en god förmåga att utföra strategiskt arbete samtidigt som du har kunskapen om det operativa.

Påmind erbjuder dig

Du kommer in i ett skede där bolaget växer så att det knakar. Hos Påmind får du chansen att vara med på en resa i ett bolag från 0 till 100. Fräscht kontor i centrala Stockholm som de delar med andra unga start ups. Påmind grundar sig i en entreprenöriell anda i en snabbrörlig miljö och där de sätter kunden i fokus.

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Direktrekrytering

Plats: Stockholm, centralt

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som CTO på Påmind intressant? Urvalet sker löpande tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Hugo Enberger

Recruitment Coordinator

hugo.enberger@needo.se

070 764 10 24