Junior Infrastrukturspecialist / Integrationsspecialist till Climber

Junior Infrastrukturspecialist / Integrationsspecialist till Climber

Om Climber

“Idag är vi Europas ledande Qlik-partner med 80 medarbetare fördelade på sju kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London, Köpenhamn, Helsingfors och Enschede. Vi har kommit en bra bit på vår resa men vill växa ännu mer. Hos oss får du arbeta i roliga och utmanade projekt med olika kunder, branscher och funktioner.

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Det är de som driver er BI-resa framåt. I Sverige arbetar 45 av totalt 80 dedikerade verksamhetsutvecklare, systemarkitekter och Business Intelligence-konsulter. Vi är en blandning av civilingenjörer, ekonomer och systemvetare med erfarenhet från en mängd branscher och funktioner. På Climber arbetar vi ständigt för en kultur där människor växer, utvecklas och inspireras till att lära sig ännu mer. Det sker genom fortlöpande vidareutbildning via personliga utvecklingsplaner och kvartalsvisa utbildningsdagar.”

I rollen som Junior Infrastrukturspecialist/Integrationsspecialist

I rollen som Junior Infrastrukturspecialist/Integrationsspecialist kommer du arbeta tillsammans med ett team om 6 personer där du har en bred roll. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för den interna supporten och den dagliga driften. Detta innebär att ta emot inkommande samtal och ärenden, genomföra felsökningar och åtgärda eventuella fel som dyker upp, Vidare kommer du även delta på kundmöten med syfte att göra analyser av kundernas miljöer och identifierar eventuella förbättringsområden. Du kommer därefter med förslag på lösning som exempelvis skulle kunna vara hårdvarubyte, migrationer, utbyte av licenseringar eller uppgraderingar. Du ansvarar för att driva igenom projekten och slutligen coacha samt utbilda kunderna.

Rollen innefattar även:

 • Kontinuerligt förbättringsarbete
 • Testning av nya tekniker
 • Driva egna projekt

Dina kvalifikationer:

 • Erfarenhet från IT-support
 • Erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljö, Linux är meriterade
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av Kubernetes och Docker ses som starkt meriterande
 • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/IT ses som starkt meriterande

För att lyckas i rollen som Junior Infrastrukturspecialist/Integrationsspecialist är du serviceinriktad då det förekommer mycket kunddialoger, därtill lösningsorienterad och initiativtagande i ditt dagliga arbete. Vidare ser vi att du är nyfiken och drivs av att lära dig nytt.

Climber erbjuder dig:

 • Arbetsplats i centrala Stockholm, Hötorget
 • En fartfylld och flexibel arbetsplats där du enkelt kombinerar liv och arbetsliv
 • Hos Climber varvas fredagsfrukostar, löpteknikträning, AW:s och bouleturneringar med månadsmöten och kvartalsvisa utbildningsdagar där de delar kunskap och erfarenheter

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Lön: Fast

Låter rollen som Junior Infrastrukturspecialist/Integrationsspecialist intressant? Urvalet kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Karolina Kihlberg

Recruitment Coordinator

Karolina@needo.se

0707787883