Needo Talent

Needo Talent

”Inom Needo Talent bygger vi Sveriges snabbaste och mest pricksäkra rekryteringstjänst. Några exempel på kunder vi fått förtroendet att hjälpa är Axel Johnson Gruppen, Foodora och Viva Wine Group.”

Caleb Musie
Partner & Business Manager Needo Talent
caleb@needo.se

Senaste tillsatta tjänster inom Needo Talent

Kontakta Needo Talent

070-483 65 26


  Så fungerar Needo Talent

  Vi fokuserar på juniora tjänstemän upp till specialistnivå. Vi arbetar alltid med uppsökande rekrytering oavsett om det är ett konsult- eller rekryteringsuppdrag. Våra rekryteringskonsulter har bred erfarenhet inom tjänstemannasektorn.

  Våra Rekryteringskonsulter har erfarenhet inom:

  • IT & Tech
  • Finance & Procurement
  • Commercial & Sales
  • HR & Operations
  • Engineering

  Needo lediga jobb

  Att välja Needo Rekrytering

  Det finns många anledningar till att välja Needo Rekrytering. Vi kan stolt presentera följande anledningar till varför du ska välja oss:

  Kostnadseffektivt
  vi erbjuder en kostnadseffektiv tjänst för företag som söker efter rätt kandidat. Vi tar en låg provision som gör att företag slipper betala höga rekryteringskostnader.

  Mångårig erfarenhet
  med vår mångåriga erfarenhet inom rekryteringsbranschen har vi hjälpt flertal företag att hitta rätt kandidat.

  Nätverk av kvalificerade kandidater
  vi har ett stort nätverk med kvalificerade kandidater från olika branscher. Det gör att vi kan hjälpa företag att hitta rätt kandidat snabbare och effektivare.

  Personligt tillvägagångssätt
  vi använder oss av ett personligt tillvägagångssätt vid rekrytering. För att det tar tid att lära känna företagets kultur och värderingar för att på så vis säkerställa att de hittar rätt kandidat.

  Vanliga frågor

  Rekrytering

  • Vilken är målsättningen för Needo Rekrytering?

   Målsättningen är att genom en högleveransförmåga växa tillsammans med våra nöjda kunder och samarbetspartners. Se vad vi gör för företag.

  • Hur kan företag boka en konsultation med Needo Rekrytering?

   Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt kontaktformulär så kommer vi kontakta er så snabbt som möjligt. Ni kan även ringa oss på nummer 0707-18 50 59 eller skicka ett e-mail till info@needo.se.

  • Vad är fördelarna med att välja Needo Rekrytering?

   Fördelarna med att välja Needo är många. En stor fördel är vår Search-metodik för att säkerställa att rätt kandidater kommer in i rekryteringsprocessen. En annan fördel är vår erfarenhet av kompetensförsörjning som i varje process delar med oss av till våra kunder.

  • Vilken typ av process har Needo Rekrytering för att hitta den bästa kandidaten?

   Needo förlitar sig inte på att rätt kandidat ska söka tjänsten. Därför arbetar Needo alltid utifrån en beprövad Search-process för att säkerställa att kunden alltid får träffa relevanta kandidater.

  • Vad erbjuder Needo Rekrytering för tjänster?

   Needo är er heltäckande leverantör inom rekrytering och kompetensförsörjning. Genom våra olika affärsområden och specialistkompetenser kan vi hjälpa er med just ert behov. Needo erbjuder både konsultuthyrning och rekrytering. Bland annat inom HR, Ekonomi, Marknad, Försäljning, Administration och Logistik.

  Vi hjälper våra kunder med

  Hyrrekrytering

  Ni hyr initialt in kandidaten för att senare ta över anställningen.

  Konsulter

  Vi erbjuder konsultlösningar utifrån era behov.

  Rekrytering

  Vi hittar er nästa kollega.

  Vi som jobbar inom Needo Talent

  Söker ni Talanger?

  Prova Needo Talent redan idag!