Finance

För att säkerställa stabilitet och långsiktig framgång i er verksamhet är det avgörande att ha rätt kompetens på plats inom ekonomi och finans. På Needo specialiserar vi oss på att matcha företag med högkvalificerade specialister inom ekonomi och finans. Vår målsättning är att vara en nyckelspelare i att bygga starka finansteam som driver verksamheter framåt.

It's a people's
business

Finance

Vår erfarenhet sträcker sig över en mängd olika finansroller, från redovisningsexperter till finansanalytiker och CFOs, vilket innebär att vi kan erbjuda en bred och kvalificerad kandidatbas.

Kvalitet och precision är kärnan i vår rekryteringsprocess. Vi strävar efter att identifiera kandidater som inte bara har den rätta tekniska expertisen och erfarenheten, utan som också kommer att passa väl in i er företagskultur och bidra till er organisation på ett meningsfullt sätt. Genom att fokusera på både kompetens och kulturell passform, säkerställer vi att vi rekryterar individer som kan vara med och forma er finansiella framtid.

Vi förstår vikten av att ha ett starkt finansteam, och vårt engagemang ligger i att hjälpa er att bygga just det. 

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att rekrytera de specialister som kan transformera er ekonomiska strategi och verksamhet.

Exempel på kunder som använder Needo
Bitmap

Vill du jobba med Needo?

Kontakta oss redan idag så tar vi ett första möte där vi presenterar vem vi är och vilken lösning vi kan ta fram för just er!

Information

Det förekommer just nu utskick av Whatsapp-meddelanden från någon som utger sig för att arbeta på Needo. Dessa meddelanden kommer inte från oss och ni bör inte svara på dem.