Commercial & Marketing

I en värld där marknadsföring och försäljning är ryggraden i varje framgångsrik verksamhet, står vi redo att hitta er nästa kommersiella stjärna.

It's a people's
business

Commercial & Marketing

Vår expertis inom rekrytering av marknads- och säljroller, kombinerat med år av erfarenhet, ger oss en unik förståelse för både dina behov och marknadens dynamik. Vi inser att varje företag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda rekryteringslösningar som är noggrant anpassade efter dina specifika behov och mål.

Kvalitet och engagemang är kärnan i vårt arbete. Vi sätter stort värde på att hitta kandidater som inte bara har rätt kompetens utan också passar in i din företagskultur. Genom att bygga långsiktiga relationer med både våra kunder och kandidater, lägger vi grunden för ömsesidigt förtroende och långvarigt samarbete.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att navigera i världen av marknadsföring och försäljning med de bästa talangerna i branschen.

Exempel på kunder som använder Needo
Bitmap

Vill du jobba med Needo?

Kontakta oss redan idag så tar vi ett första möte där vi presenterar vem vi är och vilken lösning vi kan ta fram för just er!

Information

Det förekommer just nu utskick av Whatsapp-meddelanden från någon som utger sig för att arbeta på Needo. Dessa meddelanden kommer inte från oss och ni bör inte svara på dem.